Aanbod Trainingen en Lezingen


Zakelijk

Een inspirerende interactieve training voor uw bedrijf? Allard neemt u mee in het 'teamwork- proces' de 'communicatie' en het 'managen' van de wedstrijd op het allerhoogste niveau. Deelnemers ervaren wat het is om onder 'druk' het hoofd koel te houden en toch optimaal te presteren. 

 

 

Scheidsrechters

Een spelregelavond? Een kijkje in de keuken van  wedstrijden in de Eredivisie? Alles leren over jezelf presenteren met houding, gebaren, communicatie en lichaamstaal? Allard laat je ervaren welke tools je al hebt en kunt gebruiken!

 

 

 Jeugd

Een inspirerende training om de spelregels te leren. Ervaar in welke gekke wedstrijdsituaties je terecht kunt komen en dan in een splits-second moet beslissen. 

Ideaal voor de B junioren die hun spelregelbewijs moeten halen!

 

 

 

Onderwijs

Hoe presenteer je jezelf? Hoe ga je om met onzekerheid? Wat moet ik doen om mijn droom waar te maken?

Een zeer leuke training voor leerlingen uit groep 7 en 8, leerlingen op het VMBO, HAVO en VWO als training voor een beroepsopleiding of voor de leerkracht zelf!

Allard is naast scheidsrechter ook docent. Zijn roots liggen in het basisonderwijs als 'meester van groep 8'. Hij heeft het inmiddels ook geschopt tot docent op PABO (leraren- opleiding) aan de Hogeschool Leiden. Een prima combinatie: leiderschap of het veld en gezag in de klas!

 

 

Op maat..

Ziet u kansen voor een combinatie van verschillende onderdelen, ook dat is mogelijk!